Tämä teksti ei ole sitten sellaisille henkilöille joita nuo alapään jutut ällöttää :-) Mä oon itse asiassa varmaan jotenkin kieroutunut kun mulle niissä ei ole mitään ällöttävää. Kätilöksikin olen aina halunnut. Toisten mielestä se takapuolten kaivaminen ei ole ollenkaan järkevä ja sivistynyt ammatti. He ehkä unohtavat että se on paljon muutakin kuin sitä kaivelua. Se on elämän ihmeitä ja iloa suurimmillaan. Ja ehkä silloin kun siihen liittyy surua se on myös suruista suurin.

No sitten tänne omiin ällötyksiin.... Löysin jonkun linkin netistä jossa ovulaation ajankohtaa pystyi seuraamaan myös kohdunnkaulan ja kohdunnapukan muutoksilla. No ei muuta kuin sormet sisuksiin ja tunnustelemaan. Ja totta tosiaan musta tuntui että ekana "koitto päivänä" (hih) se napukka sijaitsi enemmän tuolla vasemmalla yläviistossa. Ei meinannu sormet yltää millään. Seuraavana päivänä vai oliko iltana se olikin helpommin tunnusteltavissa, eli ehkä laskeutunut alemmas ja myös hivenen keskemällä kuin edellisenä päivänä. Olisiko jopa ulkosuu vähän raotellutkin?? Ja sitten seuraavana aamuna musta tuntui että se oli taas palautunut enemmän vasemmalle. Mene ja tiedä. Tänään en ole kokeillut ettei hyvä teoriani ohi menneestä ovulaatioajasta romutu :-) Voihan se olla että mä vähän kuvittelinkin tätä asiaa. Täytyy katsoa tuleeko kiertoja joissa voin sitä vielä kokeilla vai joko tässä kuussa tärppää. Limoissa ei ole nyt ollut sellaista selkeää muutosta. Kanamunalimat on vielä bongaamatta :-)

Musta ei tunnu kyllä yhtään siltä että nyt tärppäsi. Just silloin kun tuo kohdunkaulan tilanne olisi ollut otollisimmillaan oltiin isännän kanssa kumpikin niin väsyneitä ettei jaksanut ajatellakaan mitään puuhailuja. Ja niin kuin olen aikaisemminkin toitottanut niin vielä emme kalenterin kanssa puuhaile eikä muutenkaan tähdätä tettyyn ajankohtaan kierrossa. Puuhaillaan silloin kun siltä tuntuu. (Joo, ja miksihän mä sitten kaivelen alapäätäni ja bongailen limoja...?)

Tänään on kai kp 15. Ei tunnu mitään. Eilen aamulla repi ensin tosi kipeästi oik. puolen munasarjan kohdalta. Repi esim. istumasta noustessa niin ettei meinannut päästä heti suoraan vaan kipu vetäisi yläkropan koukkuun. Sama jatkui töissäkin., vähän lievempänä ehkä. Tuntui että pitääkö ottaa ihan särkylääke mutta alkoi se onneksi helpottamaan päivän mitaan. Ennen loppumistaan kipu siirtyi vielä vasemmalle puolelle, ei tosin ihan yhtä kovana. Ja nyt ei sitten enää mitään tuntemuksia. Jos tämä oli ovulaatiota, tai sitä keltarauhaseen liittyvää kipua josta Tinttu puhui edellisissä komenteissa, niin menkat pitäisi tulla reilun viikon päästä. Viimeksi kierto oli 26pv.

Ois se kyllä vähän liian hyvin jos nyt jo tärppäisi. Ja sitten kaikki tuntuisi muutenkin menevän liian putkeen. Jäisin sopivasti kesälomalle niin etten välttämättä paljastuisi odottavaksi kuin vasta loman jälkeen :-)Tosin jos maha kasvaa kovin nopsaan niin saattaa jäädä kyllä kiinni aikaisemminkin. Ja siten tietty jos kaikki ei mene niin kuin pitää ja tulee jotain ongelmia niin paljastuu aikaisemmin...

Eli jos nyt tärppäisi se olisi liian hyvää ollakseen totta ja sitten pitäisi alkaa pelkäämään ettei tämä näin hyvin voi mennä.... Tämä on varmaan sitä naisen logiikkaa... :-)