Huh, olipa hurja vuodatus tuo edellinen teksti.... Kirjoitin sen asuntoautossa matkalla kohti kotia jossain Ruotsin rajan lähettyvillä. Oli siis aikaa naputtaa joten taisi vähän karata mopo käsistä... :-) Pitäis kai tehdä lisää kategorioita ja kirjoittaa useammin niin ei tarttis tehdä novellia kerralla...

Tänää on siis kp 19. Piti ihan laskea kalenterista, en muistanut muuten. Sen muistin että jos kierto on taas vain 23 pv niin menkkojen pitäisi tulla 13.6.

Ekku kertaa bongasin kunnon OVISLIMAT viime viikolla. Ensimmäisen kerran ne näyttäytyi torstaina työpaikan vessassa. Enpä saanut heti raahattua isäntää kylvöhommiin :-)
Mene ja tiedä sitten oliko ne ovislimoja.. Eilen nimittäin tuli taas reilummin limaista ja venyvää vuotoa. Torstaina kohdunsuu tuntui kyllä tosi pehmeeltä ja se oli ihan tuossa alhaalla. Muistan ajatelleni että näin pehmeä se ei koskaan ennen ole vielä ollut eikä ihan tuossa hyvin yletettävissä. Vielä eilenkin se oli pehmeähkö, ei ehkä enää niin alhaalla kuin torstaina?

Kerran aikaisemmin olen muuten bongannut ovislimat. Se oli talvella -00 (tai -99, juuri varmaan vuodenvaihteessa..) Bongasin ne illalla vessassa ja saman tien ryntäsin jo nukkuvan isännän kimppuun. 17.1.00 plussasin ja marraskuussa samana vuonna putkahti POIKA maailmaan :-)

Petihommat on sitten taas niin ja näin. Vähän on semmoinen tunne etteivät osuneet ihan kohdalle. Oltiin viikonloppu anoppilassa ja siellä jäi se toiminta aika vähälle sattuneesta syystä...

Mä en oo vielä ehtinyt etsiä kunnolla tietoa että kauanko on aikaa yrittää siitä kun bongaa ne ovislimat. Onko kyse enää muutamista tunneista minkä munasolu voi hedelmöittyä vai onko sitä aikaa vielä ehkä vuorokausi - kaksi. Eli se että näyttäytyykö lima etukäteen vai vasta muniksen irrottua on mulla vielä vähän epäselvää. Tietääkö kukaan?

Sivuhuomautus: Lueskelin tässä yks päivä lehdestä että kappelilla olisi kylvöjen siunaus -tapahtuma. Pohdin isännälle että pitäiskö meidänkin mennä... Se ihmetteli että mitä varten mutta mä totesin että onhan tässä pyritty siementä kylvämään jo useamman kerran tälle keväälle... Kyllä mieskin repesi mun aivoituksille :-D

Oireita ei ole, joten ei ole tainnut tämän kuun kylvö tuottaa tulosta. Nyt tänä iltana oli jotain paineen tunetta alamahalla ja vähän menkkamaista juilimista. Enemmän taas juilii ja nippailee tuolla vasemmalla. Tämä on valitettavasti todettu jo aikaisemmin ettei nämä riitä raskausoireeksi. Ja vaikka tissejä kuinka tökkii niin valitettavasti ne ei aristele normaalia enempää :-)

Nyt oon pyrkinyt saamaan itselle vähän kärsivällisyyttä menkkojen odotteluun. Jos kyse on taas 23 pv kierrosta niin ovis oli aika myöhään. Ajateltuna siis että se olis ollut viime torstaina. Ja jos ajattelis että se oli vasta sunnuntaina niin kierron pitäisi olla kyllä pidempi.

Eli tämän sekasotkun oli tarkoitus saada mut käsittämään että voin huoletta odotella menkkoja saapuvaksi vasta paljon myöhemmin kuin 13. pv. Ei tartte olla heti testaamassa vaan odottaa maltilla. Todennäköisesti vuoto tulee (jos tulee..) vähän myöhemmin tässä kuussa.

Itseni tuntien todennäköisyys siihen että jaksan odottaa menkkoja RAUHALLISIN mielin ensi viikkoon on varmaan aika pieni.... :-)