Perjantaina olin yövuorossa joten ajattelinpa käyttää tilaisuuden hyödykseni... Ei muuta kuin testi toiseen taskuun, kuppi toiseen ja vessaan pissille.... Tässä tulos

1747990.jpg

On se viiva onneksi vahvistunut. Tämä testi tehty siis viikkotilanteessa 5+0 (oikeastaan 5+1, taisi olla kellon tunnit jo lauantain puolella).

Oireita ei ole oikeastaan mitään. Eilen ajattelin että rinnat (ehkä) aristaa enemmän kuin tähän asti, mutta muita tuntemuksia ei juurikaan ole.

Alamaha on sellainen hassu. Jos yrittää vetää sitä sisään niin etenkin iltaisin tuntuu ettei se onnistu. Se tuntuu silloin semmoisena paineen tunteena. Yks päivä lenkillä alamahaa kiristeli kovasti ja mietin jo että pitääkö hiljentää tahtia. Mutta se tunne meni sitten ohi. Koko sen illan oli kyllä alamasussa sellainen aristuksen tunne. Tänään lenkillä ei ollut mitään poikkeavia tuntemuksia. Jaksoin tosi hyvin.

Väsymys vaivaa edelleen iltapäivisin. Ja yövuoroa tehdessä ystäväni pääkipu muistutti taas olemassaolostaan. Muuten sitäkään ei ole enää ollut.

Hiuksia multa lähtee ihan kamalasti! Mutta iho on pysynyt hyvänä.

Joskus on sellainen epäselvä kehnohko olo johon tekee mieli syödä jotain. Harvoin se "jotain" mitä tekee mieli on mitään terveellistä ja vähäkalorista.... JÄTSKIÄ tekee mieli aina ja koko ajan :-P

Vielä pitäisi jaksaa odottaa yli viikko että viitsisi soittaa neuvolaan josko se terkka kurkkaisi tuonne massuun.  Varmistettaisiin sitten että onko siellä elämää. Ja sekin tietty että onhan siellä vain yksi ;-)

Ja aina jos alamasulla tuntuu jotain jomotusta tai alaselkää särkee niin ensimmäinen ajatus on että "no niin, kesken meni". Tuosta peikosta kun pääsisi eroon!