Juu, kotona ollaan kaikissa ruumiin ja sielun voimissa. Sen verran vaan otti tuo maanantai-tiistain kotimatka (kaikkineen 17 tuntia) ja tänään koettu eka lomanjälkeinen työpäivä voimille että ei ole jaksanut kirjoittaa sanaakaan... Muksut menivät tänään eka päivää kouluun. Tarkemmin sanottuna 2  meni kouluun ja 2 eskariin :-)

Kypros oli ihana paikka ja lämmintä piisasi. 39-40 astetta taisi olla päivälämpötila, öisinkin oltiin lähellä 30 astetta ja merivesi siellä oli n. +28 asteista. Kyproksella merivesi oli aivan ihanan kirkasta, oikeastaan turkoosia, ja rannat puhtaalla hiekalla. Oikein lasten unelmapaikka ja kyllähän siellä aikuinenkin nautti.
Oikein arvattiin että lasten lempipuuhaa oli uiminen ja kaikki pojat oppivatkin uimaan pätkiä ilman kellukeita. Myös snorkalus oli pop ja sitä he ahkerasti tekivätkin poimien samalla rantavedestä pieniä simpukankuoria.

Täytynee laittaa jokunen kuva näytille kun jaksan. Ovat toisella koneella joten täytyy vetäistä vaikka tikulle jotta saan sitten tänne liitettyä. Tai no toimiihan se vuodatus toisellakin koneella, liittänen jossain vaiheessa sieltä :-) Järki on pikkasen jumissa vielä...

Masuhemmon (kuten 11v-vuotiaamme häntä kauniisti nimittää) kuulumiset laitan omaksi tarinakseen. Pikkuinen on päässyt vähän säikyttelemään meitä...