Kolme viikkoa väliä on selvästikin liian pitkä aika meikäläisen käydä neuvolassa... Viikonloppuna se hermoheikkous taas iski eikä siihen auttanut muu kuin pyytää tänään työkaveria kurkkaamaan ultralla että onko siellä pikku-sissi vielä elossa. Oli se onneksi <3

Mä oon ollut niiiiiiin huolissani kun liikkeet ei meinaa tuntua. Välillä viime viikolla musta tuntui että ehkä siellä masussa joku touhuaa mutta viikonloppuna ei tuntunut enää mitään... Tunne oli sellainen niin kuin ei raskaana olisikaan.. Mä muistelin että mulla on istukkakin takaseinässä, mutta kun kurkkasin neuvolakorttia niin siinä luki että se onkin etuseinässä. Josko se sitten vähän vaimentaisi niitä tuntemuksia pienokaisen liikkeistä.

Silti olen edelleen vähän huolissani. Kun viime aikoina ollaan ultralla kurkattu niin pienokainen on ollut hyvin rauhallinen. Liian rauhallinen? No täytyy myöntää että kyse on parista viime kerrasta kun työkaveri on pikaisesti kurkannut. Onhan se voinut olla pienokaisen uniaika. Mutta eihän tämä meikäläisen huolilla täytetty mieli anna rauhaa... Heti mietin että onko jotain vialla jos muksu liikkuukin vaisusti...
No, ajattelin ottaa tämänkin asian esille torstaina neuvolassa. Samalla aion pyytää vihdoin kuuntelemaan ne sydänäänet. Me ei tosiaan olla saatu kuulla niitä vielä kertaakaan kun aina on kurkattu ultralla. Kuitenkin haluan jo kuulla onko niissä äänissä normaali sointi ja tasainen rytmi :-) 

Eipä tämä asia tästä huolehtimalla kummene joten parempi suunnata iltapalalle ja nukkumaan.  Ja kyllähän se aamun ultraus helpotti tietysti mieltä. Pahin väsy alkaa jo väistyä mutta alkuraskauden aiheuttaman väsyn tilalle iskee nyt kai jonkin sortin kaamosväsy/kaamosmasennus. Onneksi joulu tulla jollottaa niin saa tähän pimeimpään aikaan jotain ihanaa valoa ja lämpöä. Sitten se alkaakin päivä pidentyä ja valostua ja kevät lähenee. Voi sitä ihanuutta kun aurinko paistaa ja jalkakäytäville sulaa kivetystä näkyviin. Siinä iskee kamala hinku kärryttelemään pikkuisen kanssa. Ja tämän sanon jo kokemuksesta :-)

Ps. Tänään tuo pikkuinen tuolla laskurissa on supersuloinen :-) Kun sillä on nuo jalat niin ihanasti kippurassa. Pääasiassa kun se on reppana niin laihana siellä raajojaan ojennellut. Voisi sille kyllä tulla lihaa luiden ympärille viikkojen kuluessa kuten oikeillekin vauvoille :-)