Kiitos Tintulle jolta sain tuon hienon merkin :-)

Mä olen myös vähän ulkona kaikista näistä merkeistä yms. mitä liittyy tähän blogin pitoon. Hiljalleen sitä kuitenkin huomaa sisäistävänsä ja oppivansa uusia asioita ja onhan tämä kirjoittaminen mukavaa. Ja terapeuttistakin vielä kaiken lisäksi.

Hienoa on saada myös joltain toiselta merkki siitä että joku on kokenut minunkin sepostukseni sellaisiksi joita voi joskus käydä vilkuilemassa. Vaikka sitä toisaalta kirjoittaa vain itselleen ja selventääkseen päätään niin silti se on bloggauksen parasta antia että toiset voivat niitä kommentoida ja saa näin sitä vertaistukeakin. On myös helpottavaa huomata että kun aluksi luulee olevansa yksin omien idioottienkin ajatusten kanssa niin täällä huomaa että muutkinhan ajatelee samoin!?!

Mun täytyy nyt pohtia kenelle viidelle minä jakaisin tämän merkin eteenpäin. Vaikuttaa siltä että tähän asti löytämäni  blogit ovat sen jo saaneet, joten toivottavasti tämä ei pidä heti summassa heittää eteenpäin..

Olisin halunnut antaa sen mm. Anniinalle, hänen kirjoituksiaan käyn kurkkimassa päivitäin. Ja Haikkiselle, jonka raskauden etenemistä tulee myös seurattua. Ja Härkäkin olisi minulta merkin saanut. Itsekin tuplien äitinä on helppo samaistua toisten monikkoäitien ajtuksiin. Ja tietysti Tinttu, jolta itse sain merkin.  Hänenkin päivityksensä tulee tarkastettua joka päivä. Olenkohan jäänyt koukkuun tähän bloggaamiseen???

Mutta merkki näyttää levinneen nyt kuin kulovalkea pyörimissäni blogeissa... Se heittää eteen haasteen, että minun täytyy löytää 5 uutta ja ihanaa blogia. Aloitan etsinnät ja täydennän listan hiljalleen :-)

Ensimmäiseksi kuitenkin merkin säännöt:

1.You have to nominate 5 blogs,which havent has awards before.
2.Each of the blogs must have a purpose!
3.The nominated blogs must make a link back to this page!
4.The logo from the award must be put on their blog and it mustlink back to this blog.


Ja toiseksi sitten ne "merkattavat" blogit, kaikilla oma tarkoituksensa tässä bittiavaruudessa :-)

1. Saara saa ensimmäisen merkin. Tervetuloa neuroottisten vauvakuumeilijoiden maailmaan :-)
2.
3.
4.
5.