Koko viikonlopun on ulkona ollut taivaallisen ihana ilma, joten koneella ei ole joutanut kuin käväisemään.

Vappu meni perinteisesti torilla käväisten ja sitten anoppilaan munkille+simalle sekä avaamaan rantasaunakausi. Kyllä oli ihanaa!

Perjantain sain olla töistä vapaalla ja tuntuihan se mukavalta tämä pitkä viikonloppu. Aika paljon sain aikaankin; pesin keittiön ja khh:n ikkunat, pesin itse asiassa koko khh:n ja kävin ostamassa uuden verhokankaankin sinne ikkunaan, pesin villasukkia, lapasia, kintaita, pipoja ja valtavan määrän muutakin pyykkiä. Lapset nautti kirmatessaan pihalla shortseissa. Isäntä sai haravoitua koko pihan ja heiteltyä sinne vähän lannoitettakin. Että antaa sataa nyt vaan :-) Tosin täällä ei vielä sada vaikka sitä on lupailtu jo tälle iltaa.

Ehkä tämä tarmo työntekoon johtuu menkoista. On menossa jo kp5 eli pari päivää negan jälkeen tulikin vuoto. Tällä kertaa kierto oli 26pv. Musta tuntuu että isäntä oli pettyneempi kuin minä tähän menkkojen ilmestymiseen :-) Minä sain jotenkin sillä negalla testituloksella ajatukset siirrettyä tulevaan enkä jäänyt turhia luulemaan että jospa sittenkin. Sitä harmia kesti oikeastaan vain sen testi-illan. Vaikka vuoto alkoikin hassusti; aamulla tuli paperiin vähän punaista ja koko päivän oli vuotamatta (mulla ei ole ikinä ennen alkanut menkat näin ettei ala saman tien vuotamaan kunnolla) niin en silti elätellyt toiveita siitä että se olisikin ollut vain "väärä hälytys".

Mua vähän kai jarruttaa se tuleva ulkomaanmatka elokuun alussa. Alunperinhän mun ajatus oli että kierukka poistetaan reissun jälkeen, viimeistään marraskuussa, ja sitten aletaan yrittämään ihan tosissaan "sitä vielä yhtä".  Mutta kun nyt on otettu varaslähtö yritykselle niin pelkään että mitä voin esimerkiksi syödä siellä ulkomailla jos olenkin raskaana (no, onhan ne paikallisetkin välillä raskaana mutta he ovat tottuneet siihen ruokaan ja hygieniatasoon). Ja entä jos tulee vaikka keskenmeno? Kuinka sen hoito.... Tai mitä tahansa muuta vaivaa. Miten lento vaikuttaa vauvaan/raskauteen... Täytyy vain olla nyt ajattelematta näitä asioita ja antaa homman edetä omalla painollaan. Tärppää kun tärppää ja katsotaan sitten mikä on tilanne matkalle lähtiessä....

Mun pitäis varmaan päästä johonkin kunnon bileisiin jotta tärppäisi. Kahdesti olen tullut raskaaksi viikonlopun mökkiressun jälkeen :-) Kai se ystävien seura ja vähän hurvaton kättäytyminen rentouttaa niin kokonaisvaltaisesti että sitten onkin tärpännyt? Taitaa kyllä enemmän olla pelkkää sattumaa mutta eihä tuo irroittelu silloin tällöin haitaksikaan ole ollut...
 
Perjantaille on kyllä kutsu naisten saunailtaan ensiapukurssin jälkeen. Heti kävi mielessä että huh jos olisinkin testannut nyt positiivista... Miten olisin jättänyt sidukat juomatta paljastumatta samalla... Nyt sain hetken armonaikaa ja juhlia nämä juhlat rauhassa. Vaikka ei ne kyllä mitkään juhlat ole, saunailta vain. Enemmän irtiottoa on näillä näkymin tiedossa kesäkuun lopussa jolloin lähdemme naapurin naisten kanssa avaamaan "laidunkauden" . Nähtäväksi jää kuinka kostea ilta silloin on tiedossa. Toivon kyllä mahdollisimman kuivaa iltaa jo silloin ;-)

Tilasin muuten kotiin raskaustestejä Babyplussalta. Jossain vauvapalstalla näitä kehuttiin joten ajattelin että joku testi vaan nyt jostain. En kehtaa millään olla koko ajan apteekissa niitä hakemassa ja näin pienellä paikkakunnalla joka kaupassakin on joku tuttu töissä. Salassa ei siis saa ostettu mitään.... Tällä nettikaupalla oli kyllä nopea ja huomaamaton toivomus. Kiitos, Tinttu muuten testivinkistä! Harmi kun meillä ei ole Prismaa täällä niin en saa sieltäkään haettua.
Kyllä nämä erilaiset nettikaupat on suuri apu tällaiselle pienemmässä kaupungissa asuvalle!